Joustavaa ja asiantuntevaa hierontapalvelua Porissa

Ota yhteyttä

Porin Lihashuoltopiste tarjoaa asiantuntevaa hierontapalvelua Porissa. Palvelen koulutetun hierojan laajalla ammattitaidolla. Olen tehnyt hierontaa jo reilut kymmenen vuotta, joten voit aina luottaa osaavaan työskentelyyni.

 

Minulta kaikenikäiset ihmiset voivat tilata hierontoja. Teen mielelläni hierontoja myös urheilijoille ja säännöllisesti urheilua harrastaville. Toimipisteeni sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, aivan Porin keskustassa.

 

Tältä sivulta voit lukea, miten varaat ajan hierontaan. Tervetuloa asiakkaakseni!

Varaa aika helposti netissä

Varauksen hierontaan voit tehdä helposti Vellon sivulla 24/7. Klikattua itsesi sivulle, voit valita sinulle parhaiten sopivan hieronnan. Sivulla näet hieronnan keston ja hinnan.

 

Mikäli sivulta ei löydy sopivaa aikaa, soita minulle! Varaustilanne vaihtelee nopeasti.

 

Ethän tule vastaanotolle, jos sinulla on kuumetta tai flunssan oireita, esimerkiksi yskää tai kurkkukipua.

Kattavat hierontapalvelut

Minkälaista hierontaa sinä tarvitset? Ovatko lihaksesi väsyneet ja kireät? Kärsitkö kipeistä hartioista ja jäykästä niskasta? Onko istumatyö tehnyt kehostasi kankean? Harjoitatko säännöllisesti jotakin urheilulajia ja tarvitset palauttavaa hierontaa? Kun kerrot minulle toiveistasi, teen sinulle mielelläni tarvitsemasi hieronnan. Voit tilata useita eri hierontakertoja, jolloin hieronnan positiiviset vaikutukset tuntuvat tehokkaammin tai vain yhden hieronnan.

 

Tarjoan kattavat hierontapalvelut, joihin kuuluu:

  • hieronta mobilisoivin ottein
  • lihaskalvohieronta hierontaraudoilla
  • urheiluhieronta urheilijan yksilölliset toiveet huomioiden
  • ohjaus ja neuvonta.

 

Ammattilaisen hieronnassa säännöllisesti käyminen kannattaa. Kun keho voi hyvin, myös mieli pysyy virkeänä ja yleinen jaksaminen lisääntyy. Hieronnalla saat myös ennaltaehkäistyä monia kehollisia vaivoja. Erilaisia kiputiloja saadaan myös tehokkaasti helpotettua oikeiden hierontatekniikoiden avulla ja koulutetun hierojan ammattitaidolla.

Tee varaus puhelimitse tai lähettämällä viesti

Voit varata ajan hierontaan myös puhelimitse, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Katso kaikki yhteystiedot